Basisbog for fysioterapeuter

Kapitel 38 om samarbejde og tværprofessionalisme. Udkom på Munksgaard 2017 og er i sig selv udtryk for et tværprofessionelt samarbejde.

 

Pårørende på tværs – om pårørende som deltagere i det tværprofessionelle samarbejde

Bogen udkom på Munksgaard april/maj 2016 og er målrettet studerende og andre, der har indset det nødvendige i at samarbejde tværprofessionelt med hinanden og med pårørende.

Når det gode arbejdsmiljø smitter

En publikation med metoder til at skabe dialog om dilemmaer i arbejdslivet på en motiverende og inspirerende måde uden brug af  ekstern konsulentbistand. Hæftet kan købes direkte hos os: Tlf. 2336 7118 eller hanne@gk-konsulenterne.dk  Pris 200 kr.

I øjenhøjde – fagbevægelsens læringsrum

Publikationen belyser pædagogiske tilgange og metoder, der kan bruges af undervisere, der ønsker at være i dialog med deltagerne. Der gives også ideer til dialog med kursister, som tidligere har negative erfaringer med at sidde på skolebænken.
Rapporten “I øjenhøjde” af Hanne Gullestrup & Sten Elsborg kan bestilles hos hanne@gk-konsulenterne.dk for 50 kr.

Videre med livet

Film om at være pårørende til personer med hjerneskade. Filmen indeholder 4 historier om samlivet med en svært hjerneskadet samt information om hjerneskade. Filmen kan bestilles på hanne@gk-konsulenterne.dk for 50 kr. plus forsendelse.